Black Friday en daarna

Grip op performance pieken, geen verrassingen

Zorg dat klanten niet afhaken

Scherm op zwart tijdens Black Friday. Vervelende surprises met Sinterklaas. Niet tegen pieken bestand zijn met kerst. Is je omgeving wel klaar voor al die piekmomenten? Klanten haken af bij trage websites en apps, bij vertraging in het betaalproces of bij alles wat daarna in het bestelproces niet snel genoeg reageert. En dan komen ze nooit meer terug. Zorg dus dat je met alle applicaties voorbereid bent op die piekmomenten. Altijd en overal.
 • Elke dag kan een Black Friday zijn

  Elke dag kan een Black Friday zijn

  Hoe zorg je dat applicaties en systemen op verwachte én onverwachte pieken zijn voorbereid? De juiste applicatie performance teststrategie met de juiste tools brengt je verder. Lees er alles over in dit E-book.

  Black Friday
 • Wat maakt je een top-retailer?

  Wat maakt je een top-retailer?

  De pandemie heeft een flinke impact gehad op winkelverkopen. Klantgedrag is sterk veranderd en online verkopen zijn flink gestegen. Snelle veranderingen die niet zomaar weer verdwijnen. Dit E-book gaat in op 5 manieren om te blijven zorgen voor een optimale en veilige klantervaring, in een omnichannel wereld.

  Wal mart
 • Ontdek LoadRunner Cloud

  Ontdek LoadRunner Cloud

  Test de totale performance van je online shop met Micro Focus LoadRunner Cloud. Maak testen eenvoudig, snel en kostenefficiënt met deze cloud-service. Schaal op naar 5 miljoen gebruikers met meerdere gelijktijdige tests. Probeer het nu gratis uit.

  Ontdek LoadRunner Cloud

Feiten op een rij

*Bron: Thuiswinkel Markt Monitor 2020

Het aantal online aankopen in Nederland steeg met 27% in 2020*

In 2020 werd 26,6 miljard euro uitgegeven aan online aankopen*

1 op de 4 bezoekers van een website haakt af als deze niet binnen 4 seconden is geladen

46% van alle klanten keert niet terug naar een slecht presterende website

Overtref de verwachtingen

Slechte performance heeft direct impact op online omzet. Kwaliteit en betrouwbaarheid beginnen in een vroeg stadium van software development. Optimaliseer de prestaties van alle applicaties in dit proces. Ontdek hoe je met het Micro Focus Performance Engineering portfolio klantverwachtingen overtreft.

Bouw aan vertrouwen met online security

Klanten hechten veel waarde aan een veilige, betrouwbare app en web omgeving. Zeker als het om aankopen gaat. Een kans voor retailers! Bouw en test veilige applicaties met Fortify on Demand. Probeer het gratis uit.

Verbeter mobiele app testing voor een betere gebruikerservaring

Bankieren, winkelen, reizen boeken, declaraties indienen. De opkomst van mobiele applicaties heeft een vlucht genomen. Het aantal verschillende devices en omgevingen neemt snel toe. Hoe zorg je dat apps overal gebruiksvriendelijk en volledig functioneel beschikbaar zijn?

Meer weten?

T: +31 30 808 2600

release-rel-2023-5-3-9143 | Wed May 31 16:06:23 PDT 2023
9143
release/rel-2023-5-3-9143
Wed May 31 16:06:23 PDT 2023
AWS