Micro Focus | Magyarország

A Micro Focus a világ egyik legnagyobb szoftvervállalata, amelynek portfóliója a korábbi Attachmate, Borland, NetIQ és Novell vállalatok megoldásait, valamint a HPE szoftveres üzletágától 2017-ben átvett technológiákat is tartalmazza. A vállalati szoftverek piacának vezető technológiáit egyesítve egyedülálló módon támogatjuk ügyfeleinket abban, hogy a maximumot hozzák ki szoftvereikből, és kihasználhassák a hibrid infrastruktúrák előnyeit, a mainframe rendszerektől kezdve a mobil eszközökön át a felhőalapú megoldásokig.

A legújabb igényeknek és elvárásoknak megfelelően teljes körű vállalati megoldásokat kínálunk a legkülönbözőbb területeken. Hidat építünk a régi és az új között, és így segítjük ügyfeleinket a legkorszerűbb, innovatív megoldások alkalmazásában, minimális kockázatok mellett.

Az Attachmate portfólióban megtalálható terminálemulátor és egyéb megoldások a nagygépes alkalmazások biztonságos és kényelmes használatát teszik lehetővé.

A Borland termékek a szoftverfejlesztési és tesztelési folyamatokat támogatják.

Az eredeti Micro Focus termékvonal lehetővé teszik a vállalatok számára, hogy a már meglévő üzleti alkalmazásaikat új technológiákkal ötvözzék, fenntartva azok folyamatos és zavartalan működését.

A Novell portfólióba tartozó megoldások a csoportmunkához, a végpontkezeléshez, valamint a fájl- és hálózati szolgáltatásokhoz kapcsolódó feladatok elvégzését segítik a legmodernebb eszközökkel.

A NetIQ termékvonal elemei pedig a legújabb személyazonosság- és hozzáféréskezelési kihívások kezelésében támogatják a szervezeteket, illetve a biztonsági események kezeléséhez és a katasztrófa utáni helyreállításhoz kínálnak hatékonyan működő eszközöket.

A cégcsoporton belül önálló egységként működik a SUSE, amelyről további információt itt talál.

HÍREK

Ne tépje ki gyökerestül, avagy az IT-modernizáció három alappillére

Az üzleti életben különösen fontos szabály, hogy az lesz sikeres, aki a legjobban tud lépést tartani az új igényekkel és a változásokkal. A Micro Focus szakértői három pillér mentén javasolják átgondolni a vállalatok informatikai környezetének modernizálását.

2018.08.29.

A hibrid IT öt legnagyobb biztonsági rése

Szakértőink bemutatják, hogy mely területek a leginkább veszélyeztetettek a hibrid környezetekben, és miként lehet kivédeni a fenyegetéseket.

2018.08.21.

Nagygép, nagy védelem

A mainframe gépek és egyéb, nagy teljesítményű központi gépek naprakész és biztonságos működtetésére érdemes kiemelt figyelmet fordítaniuk a vállalatoknak.

2018.08.15.

Fejlett fájlkezeléssel a zsarolóvírusok és a GDPR kihívásai ellen

A File Governance Suite programcsomag használatával a vállalatok egyszerűbben védhetik értékes fájljaikat a ransomware támadásoktól és más fenyegetésektől, továbbá eleget tehetnek a biztonsági és törvényi előírásoknak.

2018.07.24.

BYOD okosan: a júzer is jóllakik, a biztonság is megmarad

Az okostelefonok és a tabletek megfelelő felügyelete még mindig számos vállalatnál okoz kihívásokat. Vagy a biztonsági kockázatok nőnek, vagy pedig a felhasználók nézik rossz szemmel, hogy a cég ellenőrzi a mobiljaikat A Micro Focus szakértői szerint létezik arany középút, amely mind az alkalmazottak, mind a vállalatok számára megfelelő kényelmet és biztonságot nyújt.

2018.07.10.

Régebbi hírek

További magyar nyelvű hírekért kérjük látogassa meg magyarországi hírgyűjteményünket!

Magyarország

1138 Budapest

Váci út 140. III. em.

+36-1-489-4600

iroda@microfocus.com Térkép ›